Kategóriák

Figyelmeztető táblák

Ezek a sárga alapon fekete piktogramokkal és feliratokkal ellátott veszélyt jelző, illetve munkavédelmi táblák olyan veszélyforrásokra hívják fel a figyelmet, mint például a nagyfeszültség, a különféle tűzveszélyességi fokozatok, a lengő teher, a magasban folyó munka, a biológiai vagy sugárveszély – és még hosszan sorolhatnánk.

A figyelmeztető táblákat többféle méretben, műanyagból, vagy öntapadós kivitelben gyártjuk, illetve szállítjuk.

 

A figyelmeztető táblákról és azok előnyeiről

A figyelmeztető táblákról és azok előnyeirőlHabár a civilizált városi élet sokféle kockázattól mentes, olyanoktól, amelyekkel a természetben élő embernek még meg kellett küzdenie, ez nem jelenti azt, hogy az élet a városban biztonságos. Ugyanúgy ki vagyunk téve a veszélynek, csak éppen az más formát ölt. Azért, hogy ezeket a veszélyeket elkerüljük és megóvjuk saját és mások életét, testi épségét, több dolgot tehetünk, így például figyelmeztető táblákat helyezhetünk ki oda, ahol azokra szükség van.

A figyelmeztető táblák színe, szövege vagy piktogramjai mind azért és úgy készülnek, hogy azok egyértelműen jelezzék, itt veszély leselkedik az elhaladóra. A figyelmeztető táblák megóvnak a tűzveszélytől, attól, hogy ránk zuhanjon valami, figyelmeztetnek a biztonsági kamerákra, veszélyes berendezésekre, valamennyi balesetveszélyes körülményre.

Előnyük, hogy felkészültek lehetünk, mert közvetítik nekünk azokat a fontos információkat, amelyekről nélkülük nem értesülnénk, talán csak akkor, ha már megtörtént a baj.

Nézzen körül nálunk, és rendelje meg azokat a figyelmeztető táblákat, amelyekre szüksége van!

Nézet:
Rendezés:
Listázás:
Nézet
Rendezés
Listázás
Tételek: 1 - 50 / 119 (3 oldal)
Azonnali elérhetőség
Tel:
70/4570-222
Email:
tablarendel@gmail.com