Kategóriák

Tiltó táblák

A tiltó táblák gyárakban, üzletekben, raktárakban, építkezéseken stb. alkalmazott munkavédelmi vagy veszélyt jelző táblák, illetve egyéb jelzések. Ezeknek a kör alakú, fehér alapon fekete felirattal, illetve piktogrammal ellátott tábláknak a szélén vörös szegély fut, illetve egy ferde vörös vonallal vannak áthúzva (a tiltás jeleként). Többféle méretben rendelhetők, fajtától függően horganyzott lemezből, műanyagból vagy öntapadós kivitelben.

 

Minőségi tiltó táblák a kockázatok elkerülésére!

Minőségi tiltó táblák a kockázatok elkerülésére!A veszélyes helyzeteket, kockázatos szituációkat mindenki igyekszik elkerülni. Sokszor előre látható mi az, amit jobb, ha nem teszünk meg, mert pórul járunk, de olyan eset is van, amikor plusz információra van szükségünk, hogy átlássuk a dolgokat.

A tiltó táblák segítségével olyan hasznos információkhoz jutunk, olyan adatokat olvashatunk le ezekről a táblákról, amelyek nem csupán a testi épségünket hivatottak óvni, de sok esetben az életünket is. A tiltó táblák harsogó pirosa jelzi, hogy veszélyes terepen járunk. Ez a terep lehet építkezés, gyártelep, raktár, üzem vagy egy olyan magán terület, ahová nem szabad belépni. Ezek a táblák egyértelműen jelzik, hogy mit ne tegyünk. Így óvják mindenkinek az érdekeit, az egészségét az épségét, információt adnak egy adott tárgy működéséről, rendeltetésszerű használatáról. Mindegyik tábla egy valamit szolgál: a biztonságos környezet megteremtését.

Keressen minket bizalommal és tegyen azért, hogy ez a biztonságos környezet mindenhol fenntartható legyen, és rendeljen tiltó táblákat!

 

Dohányzást tiltó táblákra van szüksége?

Dohányzást tiltó táblákra van szüksége?Manapság a dohányzásra, illetve annak helyére vonatkozóan számos törvényi megkötés van életben, de ezek egy részének betartatása az intézmények, és helyi üzlettulajdonosok feladata, ami például a bejárattól való minimum 5 méteres távolságot illeti. Illetve számos egyéb okunk lehet ezeken kívül, ami az épületeink vagy üzlethelyiségünk területéhez tartozó dohányzást tiltó szabályokat illeti.

Attól függetlenül, hogy valahol eleve tilos a dohányzás, kötelesek vagyunk ezt feltűntetni, ehhez pedig mindenképp szükségünk van dohányzást tiltó táblákra is. Ha az adott területen, amiért felelősek vagyunk, legyen ez akár közintézmény, iskola vagy egyéb vállalkozás, nem szeretnénk, hogy bizonyos helyeken rágyújtsanak az emberek, akkor szintén remek választást jelentenek a dohányzást tiltó táblák!

Ha szeretne dohányzást tiltó táblákat vásárolni bármilyen célra, a legjobb helyen jár! Kérdéseivel forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

Nézet:
Rendezés:
Listázás:
Nézet
Rendezés
Listázás
Tételek: 1 - 50 / 120 (3 oldal)
Azonnali elérhetőség
Tel:
70/4570-222
Email:
tablarendel@gmail.com