Kategóriák

Tűzvédelmi tájékoztató táblák, veszélyt jelző táblák

A tűzvédelemmel kapcsolatos táblák a veszélyt jelző táblák egy speciális alcsoportját alkotják. A tűzvédelem témakörén belül változatos témákban rendlehetőek, pl. tűzveszélyességi fokozatok, a tűz jelzésével kapcsolatos táblák, tűzvédelmi berendezések, tűzcsapok, poroltók stb. helyét jelző táblák, dohányzást tiltó táblák. Jellemzőjük a szögletes alak, és a piros alapon megjelenő fehér feliratok, illetve piktogramok.

 

Tűzvédelmi tájékoztató táblák és a biztonság

Tűzvédelmi tájékoztató táblák és a biztonságNem véletlen, hogy a hatóságok komoly gondot fordítanak arra, hogy ellenőrizzék, minden tájékoztató tábla kikerült-e az őt megillető helyre. A tűzvédelmi tájékoztató táblák esetében a hasznosság kétfelé oszlik – egyrészt a megelőzés, másrészt a káreset során való viselkedés, menekülés kapcsán is nagy jelentősége van ezeknek a végtelenül egyszerű termékeknek!

A tűzvédelmi tájékoztató táblák segítenek abban, hogy bárki külön figyelmeztetés nélkül ismerje az adott helyszínre vonatkozó szabályokat, amelyekkel megelőzhetőek a problémák. Érdemes beruházni minőségi megoldásokra, amelyek nehezen kopnak, hiszen néhány táblával akár évekre levehetjük az alapvető tűvédelmi szabályok gondját a vállunkról! Ha pedig már megtörtént a baj, akkor ezek a táblák segítenek abban, hogy mindenki épségben kijuthasson az épületből, vagy éppen tájékoztatást adhatnak a további teendők kapcsán.

Nálunk megtalálhatja mindazokat a termékeket a tűzvédelmi tájékoztató táblák terén, amelyekre szüksége lehet ahhoz, hogy megfelelő tájékoztatást adjon a tűzesettel kapcsolatos teendőket illetve! Válogasson bizalommal!

Nézet:
Rendezés:
Listázás:
Nézet
Rendezés
Listázás
Tételek: 1 - 50 / 61 (2 oldal)
Azonnali elérhetőség
Tel:
70/4570-222
Email:
tablarendel@gmail.com